Mer om lärarnas arbetstid

Det har hettat till i bloggosfären när det gäller lärarnas arbetstider och avtalsförhandlingarna med SKL. Det känns skönt att flera liberala skolpolitiker, oberoende av varandra, drar samma slutsatser om den omöjliga konfrontation med lärarfacken som SKL är på väg att hamna i.Förutom mitt inlägg ”Lärarnas fria arbetstider är inget problem” så har Mark Klamberg (FP), Helene Odenljung (FP), Niklas Frykman (FP) och Lennart Gabrielsson (FP) kommenterat frågan. Den har också uppmärksammats i pressen, bl a i DN,  där det finns massor av kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s