En stark årsredovisning för Lund

Kommunfullmäktige behandlade idag årsredovisningen för 2009. Den visar att vi klarat kommunens ekonomi väl under lågkonjunkturen. Grundskolorna i Lund har, till skillnad mot många andra kommuners, gått fria från nödbromsåtgärder under pågående budgetår, och uppvisar mycket goda resultat.

Att vi klarat 2009 väl innebär också att det inte heller blir några tvära kast under 2010. Skolorna kan fullfölja den planering man haft sedan tidigare. Vi eftersträvar stabila förutsättningar som är kända tidigt. Låt os nu bara hoppas – för skolornas skull – att inte valet i september skapar ny politisk turbulens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s