Jag kandiderar till Riksdagen

Det är från och med idag officiellt att jag kandiderar till Riksdagen i valet 2014.

Lars Hansson

Lars Hansson (FP)

Skolan ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag sysslat med skolpolitik de senaste åren. Jag månar om dem som har det svårt i skolan, oavsett om det handlar om mobbning eller behov av särskilt stöd. Men hjälpen till elever som har det svårt får inte överbyråkratiseras. Jag hoppas kunna påverka den nationella skolpolitiken i en mer pragmatisk riktning, där lärare får vara lärare och där undervisningen är det som sätts främst i skolan.

Förutom skolfrågor brinner jag för småföretag. Var och en måste hitta sin försörjning, och det måste inte vara som anställd. Småföretagsklimatet måste förbättras och bokföringsreglerna måste förändras så att man slipper anlita Einstein för att få ihop bokslutet.

Jag hoppas på ditt stöd på min väg mot Riksdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s